Kék hírek Kiemelt hírek Szentes

Folytatódik a kerékpárok regisztrációja (is)

A Szentesi Rendőrkapitányság szakemberei a járványügyi helyzet „enyhülését” követően beindították a „Bike Safe” kerékpár-regisztrációs programot a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi projekttel együttesen.

Szentesen, a Kossuth utcai Posta előtt kialakított információs ponton június 10-én (idén először) várták a kerékpárjukat regisztrálni kívánó állampolgárokat, emellett vagyonvédelmi tanácsokkal és prospektusokkal is ellátták az érdeklőket. Azt lehetett tapasztalni, hogy legtöbben a kerékpár regisztrációt vették igénybe.

A helyszínen azt is megtudtuk, hogy a Szentesi Rendőrkapitányság a következő időszakban kellő rendszerességgel folytatja ezt a gyakorlatát. Kéthetente a városban, vagy a működési területükhöz tartozó települések frekventált pontján felállítják standjukat, és nyújtják a két programhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat.

Ezek pontos idejéről, helyszínéről itt a Szentesi Gyors-on kellő időben tájékoztatunk. Egyébként legközelebb Nagymágocson tartanak kerékpár-regisztrációt és vagyonvédelmi tanácsadást.
Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3955937827810678

Vélemény, hozzászólás?