Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

Folytatódik a klubház építése!

A Szentesi Kinizsi SZITE futball szakosztálya december 15-én, az Ifjúsági Házban rendezte meg az utánpótlás korosztály számára az évértékelő összejövetelét.

Először Némethy László szakmai igazgató értékelte az utánpótlás nevelés helyzetét, szólt az egyes korosztályok sikereiről, gondjairól. Megköszönte a gyerekek többségében pozitív hozzáállását, szülők támogatását.

Ezt követően Szirbik Imre polgármester köszöntötte a részvevőket, és sikeres jövőt kívánt a fiatal labdarúgóknak: „szeretnék látni válogatott mérkőzésen szentesi játékost a csapatban”. Házi feladatot is „adott” az iskolás focistáknak:  ki az a két szentesi játékos, aki egy barátságos válogatott mérkőzésen két érintősből, egymásnak passzolva értek el gólt?

Szabó Zoltán Ferenc, az egyesület elnöke jó hírrel kezdte hozzászólását: sikerült összegyűjteni a Kinizsi Klubházához szükséges, az eddig még közel 40 millió forintot, így folytatódhat a székház építése. Az elmúlt napokban már megkezdték a nyílászárók beszerelését, most már biztos, hogy legkésőbb 2018. június 30-án kész lesz az új Klubház (korszerű öltözőkkel, vizes blokkokkal, szertárakkal).

Az elnök megköszönte az önkormányzatnak a székház építéséhez nyújtott segítséget. Megköszönte a gyermekeik sportolásában segítséget nyújtó szülők támogatását, egyben felhívta a figyelmet a felnőtt csapat anyagi gondjaira is.

Ezután az egyes korosztályok edzői értékelték a tanítványaik munkáját, edzéslátogatottságát, az eredményességet, illetve minden korcsoportban 3-3 sportoló kapott egy kupát, valamennyien pedig egy Emléklapot.

 

A program büfé vacsorával és egy kis discóval zárult.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?