Hírek Kiemelt hírek Szentes

Friss hírek a színházból

Friss hírek a színházból
Jótékonysági akciók, jegyirodai változások, bérletvásárlások
A Tóth József Színház és Vigadó vezetősége január 12-én év eleji sajtótájékoztatót tartott a színház működésének időszerű kérdéseiről.
Seregi Zoltán a szentesi színházat is működtető Békáscsabai Jókai Színház igazgatója köszöntötte a megjelenteket, majd azonnal sajnálatát fejezte ki a dr. Papp László Városi Sportcsarnokot ért tragédia miatt.
Bejelentette: a színház vezetése a maga módján segíteni szeretne az újjáépítésben, ezt pillanatnyilag két féle módon teszik meg. Az év első felére megvásárolt valamennyi színházbérlet árából 200-200 Ft.-ot a sportcsarnok felújítására ajánlanak fel.
Továbbá egy jótékonysági gálát szerveznek február 18-án, melynek teljes bevételét ugyancsak a sportcsarnok újjáépítésre ajánlanak fel. Ennek részleteit Szebeni Zoltán a Tóth József Színház és Vigadó Művészeti Tanácsának tagja ismertette – az alábbi videóból megismerhetik:
További újdonság, hogy „beköltözött” a színházban a színházi jegyiroda. Mint ismeretes eddig a Szentes Házban működött, de már a színházban vásárolhatók a belépők és a bérletek. Kissé „eldugva” található meg, ezért részletesebben leírjuk: a színház főbejáratán belépve a bal oldalon található szalonterembe kell menni, és ott a terem végén, a jobb oldalán alakították ki (utólag…) a jegyirodát. Ki is van írva, de egyelőre még kisebb táblán.
A jegyiroda nyitva tartása nem változott:
KEDD, CSÜTÖRTÖK – 16:00-18:00
SZOMBAT – 10:00-12:00
valamint a belépős előadások ideje alatt (egy órával a kezdés előtt)
A harmadik új információ: még lehet vásárolni bérleteket. A színház már nyilvánosságra hozta a felnőt-és gyermek bérletes előadásokat, ez alapján dönthet a bérlet vásárlásáról.

Vélemény, hozzászólás?