Kiemelt hírek Szentes

Fuss a katonákkal

A Nemzetközi Katonai Sporttanács a CISM – International Day of Military Sports eseménnyel ünnepeli minden évben az 1948. február 18-ai megalakulásának évfordulóját, melynek keretében a tagországok katonái világszerte több százezren egy napon futnak.

A Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred katonái az idei évben, február 18-án (kora délelőtt) Szentes főbb utcáin, a megadott útvonalon, egyen sportöltözetben futottak.

A Laktanya – Kossuth tér – Apponyi tér – Kossuth tér – Kórház – Laktanya útvonalon futottak, a táv 6, 2 km volt.

Néhányan a teljes távra csatlakoztak a futókhoz, civilek és a HSZC Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakközépiskola Honvéd Kadét program osztályaiban tanulók (46 fő).

A programról további részlet a cikk alatti videóban.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3554668797937585

fuss a katonákkal – Szentes

Fuss a katonákkal(Videóval és képmelléklettel)A Nemzetközi Katonai Sporttanács a CISM – International Day of Military Sports eseménnyel ünnepeli minden évben az 1948. február 18-ai megalakulásának évfordulóját, melynek keretében a tagországok katonái világszerte több százezren egy napon futnak. A Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred katonái az idei évben, február 18-án (kora délelőtt) Szentes főbb utcáin, a megadott útvonalon, egyen sportöltözetben futottak. A Laktanya – Kossuth tér – Apponyi tér – Kossuth tér – Kórház – Laktanya útvonalon futottak, a táv 6, 2 km volt. Néhányan a teljes távra csatlakoztak a futókhoz, civilek és a HSZC Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakközépiskola Honvéd Kadét program osztályaiban tanulók (46 fő). A programról további részlet a cikk alatti videóban.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3554668797937585

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. február 18., kedd

Vélemény, hozzászólás?