Kiemelt hírek Szentes

Fúvós-szerenád – Szentesen, városszerte

A Szentes Városi Fúvószenekar kamaracsoportja két héttel ezelőtt már tett egy városi körutat, hogy a koronavírus járvány miatti bezártság hangulatát oldja.

Most május 8-án ismét vállalkozott egy hasonlóra. Egyrészt azért, mert az első alkalom után kedvező visszajelzéseket kaptak, másrészt akkor a városnak csak egy szűkebb részét „járták be”.

Ezúttal újabb városrészek kerültek az együttes „mini-turnéjába”: Felsőpárt, Hékéd, a város keleti része, a Kísér és a Kertváros is – összesen 18 minikoncertet adtak 18:00-20:00 óra között.

Ismét csak megköszönni tudjuk az önzetlen felajánlást és muzsikálást!

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3824943514243444

A videón a Klauzál és az Arany J. utcák találkozásánál most épült körforgalom környékén adott műsorukból láthatnak részletet.(A zenekar “felavatta” a körforgalmat.)

 

Fúvós-szerenád

Fúvós-szerenád – Szentesen, városszerte(Képmelléklettel)A Szentes Városi Fúvószenekar kamaracsoportja két héttel ezelőtt már tett egy városi körutat, hogy a koronavírus járvány miatti bezártság hangulatát oldja.Most május 8-án ismét vállalkozott egy hasonlóra. Egyrészt azért, mert az első alkalom után kedvező visszajelzéseket kaptak, másrészt akkor a városnak csak egy szűkebb részét „járták be”. Ezúttal újvárosrészek kerültek az együttes „mini-turnéjába”: Felsőpárt, Hékéd, a város keleti része, a Kísér és a Kertváros is – összesen 18 minikoncertet adtak 18:00-20:00 óra között.Ismét csak megköszönni tudjuk az önzetlen felajánlást és muzsikálást!Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3824943514243444 A videón a Klauzál és az Arany J. utcák találkozásánál most épült körforgalom környékén adott műsorukból láthatnak részletet.(A zenekar "felavatta" a körforgalmat.)

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. május 8., péntek

Vélemény, hozzászólás?