Kiemelt hírek Szentes

Gálával, díjak átadásával ért véget az Erzsébet Hét

A Szentesi Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola által szervezet Erzsébet hét (amely az idén két hetes volt) november 23-án véget ért. A Megyeháza Konferencia és kulturális központ dísztermében tartott Szent Erzsébet Gálán Siposné Miskolczi Gyöngyi, az intézmény igazgatónője értékelést adott a sorozat idején történetekről, majd az iskolán belül működő Szent Erzsébet Rózsái Alapítvány díjakat adott át.

Csiszárné Bánszegi Zsuzsanna, az Alapítvány egyik vezetője bejelentette, hogy az általuk, már hagyományosan megszervezett Udvari Vásáron az idén 617. 030 forint bevétel keletkezett, amit jótékonysági célokra fordítanak.

Ezt követően mintegy 100 szülőnek köszönték meg (egy kis ajándék kíséretében) az iskoláért végzett munkáját. Átadták a Szent Erzsébet Rózsái Alapítvány – a példamutató közösségi munkáért járó – Erzsébet díjait.

A felnőttek közül Máthé Éva tanítónő, valamint Pengő Szilvia technikai dolgozó vehette át a díjat Szabó Marianntól. A diákok köréből Molnár Emma 4.a, és Varjú Orsolya 7. a osztályos tanulók érdemelték ki a díjat.

navigate_before
navigate_next

A Gála műsorban fellépett Bíró Gergő (mese), Kállai Lajos (hegedű), Balogh Ádám (mese), a Duó- dallam nélkül verseny iskolai helyezettjei, az ötödik évfolyam (Szent Erzsébet életét bemutató jelenetekkel), és a tanári kórus.

Szent Erzsébet Gála – részletek

Gálával, díjak átadásával ért véget az Erzsébet Hét(Képmelléklettel)A Szentesi Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola által szervezet Erzsébet hét (amely az idén két hetes volt) november 23-án véget ért. A Megyeháza Konferencia és kulturális központ dísztermében tartott Szent Erzsébet Gálán Siposné Miskolczi Gyöngyi, az intézmény igazgatónője értékelést adott a sorozat idején történetekről, majd az iskolán belül működő Szent Erzsébet Rózsái Alapítvány díjakat adott át.Csiszárné Bánszegi Zsuzsanna, az Alapítvány egyik vezetője bejelentette, hogy az általuk, már hagyományosan megszervezett Udvari Vásáron az idén 617. 030 forint bevétel keletkezett, amit jótékonysági célokra fordítanak.Ezt követően mintegy 100 szülőnek köszönték meg (egy kis ajándék kíséretében) az iskoláért végzett munkáját. Átadták a Szent Erzsébet Rózsái Alapítvány – a példamutató közösségi munkáért járó – Erzsébet díjait. A felnőttek közül Máthé Éva tanítónő, valamint Pengő Szilvia technikai dolgozó vehette át a díjat Szabó Marianntól. A diákok köréből Molnár Emma 4.a, és Varjú Orsolya 7. a osztályos tanulók érdemelték ki a díjat.A Gála műsorban fellépett Bíró Gergő (mese), Kállai Lajos (hegedű), Balogh Ádám (mese), a Duó- dallam nélkül verseny iskolai helyezettjei, az ötödik évfolyam (Szent Erzsébet életét bemutató jelenetekkel), és a tanári kórus. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2376464969091313

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 23., péntek

Vélemény, hozzászólás?