Kiemelt hírek Szentes

Gazdag és eredményes agrármérnöki életpálya

Az Együtt Szentesért Egyesület, a Szentes Városi Könyvtár és a Szentes-Csongrád Rotary Club közös szervezésében Szarvas Pál agrármérnök, a TERRA-COOP Kft ügyvezetője mutatkozott be.

Az egyesület által kezdeményezett Arcképek Szentesről sorozat keretében tartott programban a közéletben szereplő embereket ismerheti meg alaposabban az érdeklődő közönség. Szarvas Pál azért is „kerülhetett” a sorozatba, mert ő maga is egyik alapítója az Együtt Szentesért Egyesületnek, de persze ennél többről van szó.

Szobota Imréné, az egyesület jelenlegi elnöke vezette a beszélgetést, amely a gyermekkor, a tanulás és a családalapítás részletesebb ismertetésével kezdődött.

Majd szóba került a munka, az agrárium gondjai, örömei, szépségei. Beszélgettek Szarvas Pál újító tevékenységéről is, melynek során a mezőgazdaságot, a vidéki életet reformálta meg.

A közéletben vállalt, és élete jelenlegi szakaszában betöltött szerepéről, szabadidős tevékenységéről is beszélgettek, illetve a jelenlévők is kérdezhették a napjainkban is aktív gazdasági szakembert.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?