Hírek Kiemelt hírek Szentes

Gondolatok a Nádai térről

Vasútállomás mellett van egy kis hangulatos tér, a Nádai Géza tér medencével, szoborral, padokkal. Jó időben sokan itt várják meg vonatuk indulását. Mai képen látható, hogy a medence nagyon rossz állapotban van, a külső részét is csak 1-2 éve festették le.

A park mellett a Bercsényi utca legelején csatornázási munkálatok folytak, így a füves rész is kicsit károsodott a földmunkák miatt. Láthatóan hamarosan kész a munka és visszahelyezik az információs táblákat, a térképet. Érdemes lenne – a lehetőségekhez mérten – felújítani e teret, mert a vasúton érkezőket ez a „látkép” fogadja.

Vasútállomás környékén maradva, ezúttal rendezett terület fogadja az ottani zárt biciklitároló használóit. A Szentesi Gyors hírportál többször foglalkozott e témával, és néhányszor a felsőpárti református gyülekezet önkéntesei rendezték a tárolót.  Most valószínű a tulajdonos végezte el a munkálatokat. Lefestették a kerítést és a kaput, rendezettnek tűnik a terület.  Remélem továbbra is lesz gazdája, az utazásuk kapcsán sokak által használt tárolónak.

  • Nagy Zsolt

 

 

Vélemény, hozzászólás?