Kiemelt hírek Sport Szentes

Gyermekfoci fesztivál a Pusztai László sporttelepen

A Szentesi Kinizsi SZITE szeptember 7-én rendezte meg a Kinizsi Gyermekfoci Fesztivált a Pusztai László Sporttelepen. A sportcentrum szinte minden pályáján felállítottak egy kispályát – összesen nyolcat – ahol öt korosztályban, 41 csapat mérte össze tudását.

A találkozót Szirbik Imre polgármester nyitotta meg, a kezdő rúgást is ő végezte el Bozó Zoltánnal, Budapest Honvéd labdarúgó klub tulajdonosával közösen. (Ez látható a videón.)

Kinizsi gyermekfoci fesztivál megnyitója

Gyermekfoci fesztivál a Pusztai László sporttelepen(Képmelléklettel)A Szentesi Kinizsi SZITE szeptember 7-én rendezte meg a Kinizsi Gyermekfoci Fesztivált a Pusztai László Sporttelepen. A sportcentrum szinte minden pályáján felállítottak egy kispályát – összesen nyolcat – ahol öt korosztályban, 41 csapat mérte össze tudását.A találkozót Szirbik Imre polgármester nyitotta meg, a kezdő rúgást is ő végezte el Bozó Zoltánnal, Budapest Honvéd labdarúgó klub tulajdonosával közösen. (Ez látható a videón.)Tari Róbert, a házigazda egyesület elnöke elmondta: az idén 8. alkalommal rendezték meg a Családi Napot, melynek nevét méretei, jellege, körülményei és céljainak megváltozása miatt változtatták fesztiválra. Az ország keleti felének nagyobb városaiból érkeztek a csapatok, plusz a fővárosból a Bp-i Honvéd és a Ferencváros. A nemzetközi jellegét a Bácskatopolyai csapat részvétele adja. Az óvodás kortól a 11 éves korú játékosokból álló csapatoknak nem a legfontosabb az eredmény, hanem az új csapatok megismerése, a megméretés, a tapasztalatszerzés.Ennek ellenére az egyes korosztályokban a legjobbak érmeket, serlegeket kapnak, megválasztják a torna legjobb kapusát, játékosát, a legjobb szentesi játékost. (Ezekről néhány óra múlva ITT részletesen olvashatnak.) Minden résztvevő csapat oklevelet kap. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3044161862321617

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 7., szombat

Tari Róbert, a házigazda egyesület elnöke elmondta: az idén 8. alkalommal rendezték meg a Családi Napot, melynek nevét méretei, jellege, körülményei és céljainak megváltozása miatt változtatták fesztiválra.

Az ország keleti felének nagyobb városaiból érkeztek a csapatok, plusz a fővárosból a Bp-i Honvéd és a Ferencváros. A nemzetközi jellegét a Bácskatopolyai csapat részvétele adja. Az óvodás kortól a 11 éves korú játékosokból álló csapatoknak nem a legfontosabb az eredmény, hanem az új csapatok megismerése, a megméretés, a tapasztalatszerzés.

Ennek ellenére az egyes korosztályokban a legjobbak érmeket, serlegeket kapnak, megválasztják a torna legjobb kapusát, játékosát, a legjobb szentesi játékost.
Minden résztvevő csapat oklevelet kapott.

Vélemény, hozzászólás?