Kiemelt hírek Szentes

Gyermeknap a tűzoltóságon

Szentesen, a Katasztrófavédelmi Kirendeltség Tűzoltó laktanyájában május 25-én – a Gyermeknap alkalmából – tárt kapukkal várták az érdeklődőket. Jöttek is a családok, mintegy 350-en jártak a bázison, annak sok területére nyertek belépési lehetőséget.

Nem egyszerű összegezni a látványosságokat, de talán a „habpartinak” és a próbariasztásnak volt a legnagyobb nézettsége, legnépszerűbb fogadtatása (videón). Továbbá nagyon sokan vállalták a kb. 28 méter magas torony megmászását, viszont ott gyönyörű kilátás várta őket.

Főként a legkisebbek nézték meg a tűzoltósági kiállítást, az ott elhelyezett múzeumi tárgyak egy részét meg is foghatták, illetve „használhatták”. Természetesen a tűzoltó autók ezúttal sok érdeklődőt vonzottak, és emellett voltak játékos tűzoltási feladatok, locsolás, valamint arcfestés, csillámtetoválás, puzzle, színezés.

Könnyebb volt a tűzoltóság gyermeknapjára eljönni, mint a változatos és érdekes programokat otthagyni…

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2768923029845503

Nagy Zsolt fotói a Tűzoltóság Gyermeknapjáról:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2769558553115284

 

 

Szentesi Tűzoltóság Gyermeknap 2019

Gyermeknap a tűzoltóságon(Képmellékletekkel)Szentesen, a Katasztrófavédelmi Kirendeltség Tűzoltó laktanyájában május 25-én – a Gyermeknap alkalmából – tárt kapukkal várták az érdeklődőket. Jöttek is a családok, mintegy 350-en jártak a bázison, annak sok területére nyertek belépési lehetőséget. Nem egyszerű összegezni a látványosságokat, de talán a „habpartinak” és a próbariasztásnak volt a legnagyobb nézettsége, legnépszerűbb fogadtatása (videón). Továbbá nagyon sokan vállalták a kb. 28 méter magas torony megmászását, viszont ott gyönyörű kilátás várta őket. Főként a legkisebbek nézték meg a tűzoltósági kiállítást, az ott elhelyezett múzeumi tárgyak egy részét meg is foghatták, illetve „használhatták”. Természetesen a tűzoltó autók ezúttal sok érdeklődőt vonzottak, és emellett voltak játékos tűzoltási feladatok, locsolás, valamint arcfestés, csillámtetoválás, puzzle, színezés.Könnyebb volt a tűzoltóság gyermeknapjára eljönni, mint a változatos és érdekes programokat otthagyni…Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2768923029845503Nagy Zsolt fotói a Tűzoltóság Gyermeknapjáról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2769558553115284

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. május 25., szombat

Vélemény, hozzászólás?