Kiemelt hírek Sport Szentes

Gyorsasági kerékpárverseny Szentesen

Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ), a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és az Esély a Mosolyra Alapítvány szeptember 21-én területi évadzáró kerékpárversenyt rendezett Szentesen, a Somogyi Béla utca egy szakaszán.

A vendégeket Pótári Tímea, a szentesi tagintézmény vezetője köszöntötte, és ismertette a verseny lebonyolítását. Bozóné Ágoston Mária, az Esély a Mosolyra Alapítvány alapító-elnöke is üdvözölte a résztvevőket, és a rendszeres sportolás jelentőségére hívta fel a figyelmet. Szabó Attila, a MSOSZ kerékpár szakágának vezetője beszélt az idei kerékpáros eredményekről, illetve a szentesi verseny szerepéről a válogatottjuk felkészülésében.

A megméretésen öt településről (Kisléta, Hódmezővásárhely, Nagykőrös, Szigetvár és Szentes) 33 versenyző vett részt. A helyi intézményt 10 fiatal képviselte.

A gyorsasági versenyt 500-, és 1000 méteres távon rendezték meg, az értékelést öt korcsoportban, ezen belül 3 divízióban végezték, és ennek megfelelően osztották ki az első három helyezetteknek az érmeket. A szentesiek közül Lévai Dávid szerepelt a legjobban.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

A videón a verseny kezdetét rögzítettük.

MSOSZ kerékpárverseny

Gyorsasági kerékpárverseny Szentesen(Képmelléklettel)Magyar Speciális Olimpia Szövetség (MSOSZ), a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és az Esély a Mosolyra Alapítvány szeptember 21-én területi évadzáró kerékpárversenyt rendezett Szentesen, a Somogyi Béla utca egy szakaszán.A vendégeket Pótári Tímea, a szentesi tagintézmény vezetője köszöntötte, és ismertette a verseny lebonyolítását. Bozóné Ágoston Mária, az Esély a Mosolyra Alapítvány alapító-elnöke is üdvözölte a résztvevőket, és a rendszeres sportolás jelentőségére hívta fel a figyelmet. Szabó Attila, a MSOSZ kerékpár szakágának vezetője beszélt az idei kerékpáros eredményekről, illetve a szentesi verseny szerepéről a válogatottjuk felkészülésében. A megméretésen öt településről (Kisléta, Hódmezővásárhely, Nagykőrös, Szigetvár és Szentes) 33 versenyző vett részt. A helyi intézményt 10 fiatal képviselte. A gyorsasági versenyt 500-, és 1000 méteres távon rendezték meg, az értékelést öt korcsoportban, ezen belül 3 divízióban végezték, és ennek megfelelően osztották ki az első három helyezetteknek az érmeket. A szentesiek közül Lévai Dávid szerepelt a legjobban. A videón a verseny kezdetét rögzítettük.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2256077477796730

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. szeptember 21., péntek

 

Vélemény, hozzászólás?