Hírek Sport Szentes

Győzelemmel kezdtek a női pólósok – edzői értékelés videón

Elkezdődött a női vízilabda bajnokság 2017/2018-as szezonja. A Hungerit Szentes október 14-én a dr. Rébeli-Szabó József sportuszodában kezdte meg az idényt, egy aránylag könnyűnek tűnő ellenféllel szemben és nyertek:

Hungerit Szentes – UVSE Margitsziget: 14:10 (4-2, 4-1, 2-2, 4-5)

A szentesi gólszerzők: Palaro Dias Melani 4, Mirshina Anastassiya 3, Guannan Niu 3, Rybanska Natasa 2, Hevesi Anita 1, Kudella Panna 1.

A játék képe alapján reális az eredmény, de a mutatott teljesítmény már nem ennyire egyértelmű. A hazai gárda hamar elfáradt, sok volt a pontatlan lövés, és a kapott 10 gól az soknak mondható. A  vízlabdát kedvelőknek kellemes meglepetést okozott az UVSE „második” csapata, amely helyenként tetszetős játékkal, néha keményen, de nem durván hozta zavarba a szentesieket.

Vidumanszky László, a szentesiek edzője gratulált mindkét csapatnak, majd néhány hibára reflektált. A videón Hevesi Anita a szentesi együttes csapatkapitánya és Vidumanszky László értékel:

 

Mivel most kezdődik a bajnokság, íme a szentesiek játékos kerete (ezen  a mérkőzésen):

Lekrinszki Gina Petra, Szabó Krisztina,  Hevesi Anita, Sebők Zsófia, Brávik Fruzsina,  Guannan Niu, Kudella Panna, Lantos Csilla, Palaro Dias Melani, Rybanska Natasa, Mirshina Anastassiya, Kis Kamilla, Makai Edit Blanka,Füsti Molnár Janka.

Edző: Vidumanszky László és Kiss Balázs

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?