Kiemelt hírek Szentes

Hála a pedagógusoknak, hála a diákoknak

A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda június 13-án, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében rendezte meg a hagyományos HÁLAGÁLA című kulturális bemutatóját.

A vendégeket Siposné Miskolczi Gyöngyi igazgatónő köszöntötte, köztük dr. Gruber Lászlót, a fenntartó Szent Anna Egyházközség plébánosát.

Az intézményvezető asszony ünnepi beszédében először is hálát mondott azokért a nagyszerű tanulmányi eredményekért, amelyeket ebben a lassan lezáruló tanévben értek el a tanulók és tanáraik, újra bebizonyítva, hogy jó úton járnak.

A városi ünnepségen – nyugdíjba vonulása alkalmából – Pedagógus Szolgálati Érem elismerést kapott Kálmán Györgyné, „Kiemelkedő pedagógiai munkájáért” kitüntetést pedig Szilágyi Gyöngyi Zsuzsanna.

A kiváló diákok közül az igazgatónő Gránicz Péter és Széll Norina, Berezvai Bernadett és Kardos Emma Zsolna, Sipos Anna, Molnár Emma, Birkás Boglárka és Nagy Mira, Losonczi Márk Tamás, Kun-Szabó Kristóf, Apró Csenge Boglárka Árgyellán Anasztázia és Fodor Menta, Czakó Boróka, Ladányi Lilla Lénárt Noémi és Szőke-Török Maja, Szarva Jázmin, Held Orsolya és Remzső Angéla eredményeit emelte ki.

Ezt követően sokszínű, értékes ünnepi műsort adtak a különböző kulturális versenyeken, vetélkedőkön, bemutatókon eredményesen szereplő diákok.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2817184361686036

Hálagála 2019

Hála a pedagógusoknak, hála a diákoknak(Képmelléklettel)A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda június 13-án, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ dísztermében rendezte meg a hagyományos HÁLAGÁLA című kulturális bemutatóját.A vendégeket Siposné Miskolczi Gyöngyi igazgatónő köszöntötte, köztük dr. Gruber Lászlót, a fenntartó Szent Anna Egyházközség plébánosát.Az intézményvezető asszony ünnepi beszédében először is hálát mondott azokért a nagyszerű tanulmányi eredményekért, amelyeket ebben a lassan lezáruló tanévben értek el a tanulók és tanáraik, újra bebizonyítva, hogy jó úton járnak.A városi ünnepségen – nyugdíjba vonulása alkalmából – Pedagógus Szolgálati Érem elismerést kapott Kálmán Györgyné, „Kiemelkedő pedagógiai munkájáért” kitüntetést pedig Szilágyi Gyöngyi Zsuzsanna.A kiváló diákok közül az igazgatónő Gránicz Péter és Széll Norina, Berezvai Bernadett és Kardos Emma Zsolna, Sipos Anna, Molnár Emma, Birkás Boglárka és Nagy Mira, Losonczi Márk Tamás, Kun-Szabó Kristóf, Apró Csenge Boglárka Árgyellán Anasztázia és Fodor Menta, Czakó Boróka, Ladányi Lilla Lénárt Noémi és Szőke-Török Maja, Szarva Jázmin, Held Orsolya és Remzső Angéla eredményeit emelte ki. Ezt követően sokszínű, értékes ünnepi műsort adtak a különböző kulturális versenyeken, vetélkedőkön, bemutatókon eredményesen szereplő diákok.Képgalria: https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2817184361686036

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. június 13., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?