Kiemelt hírek Szentes

Három új tábla népszerűsíti Szentest

A Szentesi Önkormányzat, a turisztikai céljainak megvalósítása érdekében a városba bevezető utak mentén új, idegenforgalmi célú táblák elhelyezését határozta el már évekkel ezelőtt.

Mára valósággá vált a terv: október 27-én Szabó Zoltán Ferenc polgármester adott tájékoztatást a táblák kihelyezéséről. A 451-es út, valamint a 45-ös út Hódmezővásárhely, illetve Kunszentmárton felől bejövő szakaszán fogadja új tábla a városba érkezőket. Az volt a cél, hogy speciálisan Szentesre jellemző (vízilabda; paprika-paradicsom; megyeháza) és színes legyen a tábla – úgy tűnik sikerült.

A képen a következők lehetnek: fa, égbolt, növény, túra/szabadtéri és természet, , szöveg, amely így szól: „MEGÉRKEZTÉL! SZENTES”

A képen a következők lehetnek: égbolt, fa és túra/szabadtéri

A város vezetője elmondta azt is, hogy már most vannak további terveik a táblákra vonatkozóan: szeretnék azok méretét egységesíteni; ahol kell, ott megvilágítani a táblákat; a tartalmuk frissítését folyamatosan meg kell oldani. További részletek a videón:

A turisztikai táblák bemutatásán részt vett Vörös Viktor a Metalcom Szentes háromszoros magyar bajnok, egyszeres Magyar kupa győztes vízilabdázója, és Kiss Csaba István alpolgármester.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4604874882916966

Vélemény, hozzászólás?