Hírek Kiemelt hírek Szentes

HMG-s média siker

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat „Értékünk Csongrád-Csanád megye” címmel videópályázatot hirdetett a megyében élő általános iskola felső tagozatosok, illetve középiskolások számára.
Kisfilmet kellett készíteni a Csongrád-Csanád Megyei Értéktár valamely eleméről, vagy elemeiről – ahogyan a pályázók látják. A “beígért” nyeremény (járásonként) egy-egy kirándulás, amelynek keretében egy másik Csongrád-Csanád Megyei Járás értékét látogathatják meg, élhetik át a legjobbak.
A Szentesi járás területéről a szentesi Horváth Mihály Gimnázium Irodalmi – Drámai – Média tagozata 11. d osztályának pályamunkája lett a legjobb, a nyerő. A pályamunka címe: „Mártély tavasszal” (Mártélyi Tájvédelmi Körzet) melynek elkészítésében a média-szakosok jeleskedtek – élükön Szikora Emesével.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és szabadtéri
A 14 fős diáktársaság szeptember 8-án egy napos kirándulást tesz Ópusztaszeren, a Nemzeti Történeti Emlékparkban, ahol minden nevezetességet szakemberek iránymutatásával látogatnak meg.
Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember, álló emberek és szabadtéri
Az elutazás előtt Gémes László, a Csongrád-Csanád megyei Közgyűlés elnöke értékelte a fiatalok munkáját, gratulált az alkotásukhoz, és jó utat és sok élményt kívánt a diákoknak.

Vélemény, hozzászólás?