Kiemelt hírek Szentes

Hogy ismerősként jöjjenek a nyolcadikosok…

HSZC szentesi Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakiskola március 11-12-én találkozót szervezett a környékbeli, ebben a tanévben végzős nyolcadikosokkal, elsősorban azokkal, akik továbbtanulásként az intézményüket választották.

A program célja az volt, hogy ismerkedjenek leendő tanáraikkal, új iskolájukkal, az ott meglévő feltételekkel a diákok, illetve szüleik, hogy  már ismerősként jöjjenek szeptemberben – mondta el Pintér Etelka, az iskola igazgatónője. Hozzátette: örül annak, hogy sokan választották a „Zsoldost”, várhatóan 200-nál is több új tanulójuk lesz szeptember elsejétől.

Gyakorlatilag minden tervezett osztályukat megfelelő létszámmal tudják indítani, a szakgimnáziumi képzésben a katonai, rendészeti és a szépészeti szakoknál; a szakmai képzéseknél az eladói és a villanyszerelő szakmákban van nagy túljelentkezés.

Nagyon sokan jöttek el egy újabb találkozásra, hogy még több tapasztalatot szerezzenek az új, választott iskolájukkal kapcsolatban. A konkrét és részletes tájékoztatókat (az ’A’ és a ’B’ épületben) az intézmény vezetői és a leendő osztályfőnökök tartották, természetesen az egyéni érdeklődésekre is lehetőség nyílott.

A Honvéd Kadét Program, a Rendészet- és közszolgálat ágazat alkalmassági vizsgájának időpontja: március 29. péntek 14 órakor lesz.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?