Kiemelt hírek Szentes

Hotel Menthol – a szentesi szabadtérin

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház idei utolsó színházi produkcióját láthatta a közönség augusztus 12-én, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarán. A Cervinus Teátrum a Hotel Menthol musicalt adta elő – telt ház előtt.

A rövid történet: Egy testvérpár, Frufru és Zsilett álmában megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál, és egy pillanat alatt olyan fantasztikus hangulatot teremtenek, hogy amikor Frufruék felébrednek, a valóságban is akarnak találkozni velük.

Ez sikerül is, mert az álomban Mike a fiatalok hálószobájában felejtette a napszemüvegét, és amikor visszajön érte, Frufru és Zsilett már ébren vannak. Együtt indulnak a legendás Hotel Mentholba – és persze útközben hihetetlen kalandokba csöppennek, sőt, egyre többen csatlakoznak hozzájuk.

Az előadás tapsaiból kikövetkeztethető volt: a közönség még jól emlékszik a ’80-as évek legendás HUNGÁRIA együttesére, a házibuli-hangulatot teremtő, életvidám rock and roll dalaikra, és a Hotel Menthol című lemezre, annak névadó dalára.

Hotel Menthol – részletek

Hotel Menthol – a szentesi szabadtérin(Képmelléklettel)A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház idei utolsó színházi produkcióját láthatta a közönség augusztus 12-én, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarán. A Cervinus Teátrum a Hotel Menthol musicalt adta elő – telt ház előtt. A rövid történet: Egy testvérpár, Frufru és Zsilett álmában megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál, és egy pillanat alatt olyan fantasztikus hangulatot teremtenek, hogy amikor Frufruék felébrednek, a valóságban is akarnak találkozni velük. Ez sikerül is, mert az álomban Mike a fiatalok hálószobájában felejtette a napszemüvegét, és amikor visszajön érte, Frufru és Zsilett már ébren vannak. Együtt indulnak a legendás Hotel Mentholba – és persze útközben hihetetlen kalandokba csöppennek, sőt, egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Az előadás tapsaiból kikövetkeztethető volt: a közönség még jól emlékszik a '80-as évek legendás HUNGÁRIA együttesére, a házibulihangulatot teremtő, életvidám rock and roll dalaikra, és a Hotel Menthol című lemezre, annak névadó dalára. Két és fél órás önfeledt szórakozást adott a szarvasi társulat nagyprodukciója. A kiváló zenék, a színészek, táncosok önfeledt előadása, és a sok humor szavatolta a kellemes estét.A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház még egy nemzetközi fúvószenekari találkozót, és egy népzenei találkozót tartogat.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2975574065847064

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 13., kedd

Két és fél órás önfeledt szórakozást adott a szarvasi társulat nagyprodukciója. A kiváló zenék, a színészek, táncosok önfeledt előadása, és a sok humor szavatolta a kellemes estét.

A Szentesi Nyári Szabadtéri Színház még egy nemzetközi fúvószenekari találkozót, és egy népzenei találkozót tartogat.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2975574065847064

Vélemény, hozzászólás?