Kiemelt hírek Szentes

Húsvéti hangolódás

A Madárkórház Alapítvány Szentesi Állomása az alaptevékenységén – a sérült, beteg madarak ápolásán, gondozásán – túl rendezvények szervezésével is szolgálja környezetvédelmet, az állatvédelmet. Ennek egyik példája, hogy április 20-21-én, a ’Húsvéti ráhangolódás’ mottóval családoknak szervezett programokat.

Az ünnepi készülődés közepette is (talán) még a vártnál is többen éltek a lehetőséggel, és főként kisgyermekesek fogadták el a „meghívást”, még Orosházáról is érkeztek. (Jó volt látni, hogy sok családnál az apuka hozta a gyermeket, anyuka pedig készülhetett az otthoni vendéglátásra.)

Madármentő állomás – húsvét

Húsvéti hangolódás(Képmelléklettel)A Madárkórház Alapítvány Szentesi Állomása az alaptevékenységén – a sérült, beteg madarak ápolásán, gondozásán – túl rendezvények szervezésével is szolgálja környezetvédelmet, az állatvédelmet. Ennek egyik példája, hogy április 20-21-én, a ’Húsvéti ráhangolódás’ mottóval családoknak szervezett programokat.Az ünnepi készülődés közepette is (talán) még a vártnál is többen éltek a lehetőséggel, és főként kisgyermekesek fogadták el a „meghívást”, még Orosházáról is érkeztek. (Jó volt látni, hogy sok családnál az apuka hozta a gyermeket, anyuka pedig készülhetett az otthoni vendéglátásra.)Ezeken a napokon a madármentő állomáson volt arcfestés, állatsimogató, kézműves foglalkozás, locsoló-vers mondó verseny, tojáskereső verseny, tombola.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2688431257894681

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. április 20., szombat

Ezeken a napokon a madármentő állomáson volt arcfestés, állatsimogató, kézműves foglalkozás, locsoló-vers mondó verseny, tojáskereső verseny, tombola.
Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2688431257894681

Vélemény, hozzászólás?