Kiemelt hírek Sport Szentes

I. Vízipók Úszóverseny

A Szentes Gondozási Központ, a Szentesi Sport- és Üdülőközpont, a Szentesi Delfin ESC és Pohl Anett úszóedző szervezésében augusztus 26-án, a szentesi Rébeli-Szabó József Sportuszoda 25 méteres medencéjében megrendezték a Vízipók Úszóversenyt.

A rendezvényt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere, és Puskásné Halál Ágnes, a Szentes Gondozási Központ igazgatónője nyitotta meg

Az eseményen a térség enyhén fogyatékosokról gondoskodó intézményeinek gondozottjai vettek részt – Ópusztaszer, Csongrád FONI és Csongrád Kisréti Otthon, Rigó Alajos Általános Iskola Szentes, ÉNO Szentes, IV. sz. Klub Szentes, Derekegyház Ápoló Otthon neveztek a versenyre.

A megméretésen 25 méteres szabad-úszás, asszisztált úszás, eszközös úszás számokban mérték össze tudásukat a jelentkezők. A fő cél azonban maga a sportolás, a vízben történő mozgásos feladatok megoldása volt, így természetesen a verseny végén helyezéseket nem hirdettek, mindenki kapott érmet. (Sőt a Szentesi Delfin ESC jóvoltából – a kígyó-úszást követően – még meglepetés érmeket kaptak a résztvevők.

A verseny támogatói: Dél-Alföld Sportjáért Alapítvány (Hódmezővásárhely), Szentesi Önkormányzat, Szentesi Sport- és Üdülőközpont, dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, Szentesi Delfin ESC, Szentes Gravír Kft., Délkertész, Szentes Városi Úszóklub.

A nap folyamán a sportolók térítésmentesen használhatták az Üdülőközpont szolgáltatásait, ebédet és üdítőt kaptak, igazán jó hangulatú sportnappá kerekedett a verseny.
(A videón egy összefoglalót láthatnak.)

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4296572830413841

Vélemény, hozzászólás?