Hírek Kiemelt hírek Szentes

Idegenforgalmi együttműködési lehetőség Szarvassal

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület – Szentes Város Önkormányzatának támogatásával – az idén is szervezett turisztikai konferenciát. A november 22-én, a Szecessziós Házban tartott fórumra meghívta azokat a vezetőket, akiknek a cége, vállalata, intézménye, szervezete jelenleg is fontos szerepet tölt be a város kulturális-gazdasági életében, illetve az érdeklődőket.

A tanácskozást Matkócsik Pál, a szervező egyesület elnöke nyitotta meg. Szirbik Imre köszöntötte a megjelenteket, és többek között az idegenforgalomnak a város életében betöltött helyzetéről, jelentőségéről beszélt.

Németh Viktor, a Szentes Ház vezetője az intézmény működését ismertette.

Szigeti Miklós, önkormányzati referens az „Egészségváros” projekt megvalósításának eredményeiről beszélt, és a következő két év ezzel kapcsolatos terveiről.

A város főkertésze Baloghné Berezvai Csilla a városi közparkok és a zöldfelületek állapotát vette számba, és néhány, idekapcsolódó konkrét fejlesztést vázolt.

Torday Henrietta, az önkormányzat marketing és kommunikációs referense a helyi képviselőtestület által nemrégiben elfogadott, a város következő két évre vonatkozó turisztikai és marketing koncepciójáról számolt be.

A Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület megalakulásáról, feladatairól szólt Mihály Mariann, szarvasi idegenforgalmi menedzser. Beszélt egy lehetséges térségi Turisztikai Desztinációs Menedzsment megaalakulásáról, amelyben fontos szerepet kaphatna a Kurca-parti város is.

Részleteket itt tudhat meg, a Mihály Mariannal készült interjúból:

A tanácskozás valóban az volt, mert az egyes előadásokat követően a résztvevők több kérdést, javaslatot, felvetést is tettek, amit aztán röviden meg is beszéltek.

A rendezvényen, tekerőlanttal közreműködött Balla Tibor Aranypáva Nagydíjas népzenész.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?