Kiemelt hírek Szentes

Időszerű országos és helyi témák – ahogy a parlamenti képviselő látja

Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, agrárminiszterhelyettes július 8-án Szentesen, a Páterházban, országos és a választókerületét érintő aktuális témákban tartott sajtótájékoztatót.

Farkas Sándor

Először a járványügyi helyzet időszerű kérdéseiről, illetve az jövő évi költségvetésről mondta el véleményét. Ez utóbbinál kijelentette: az továbbra is a családvédelemre, gazdaságvédelemre épít. A kormány a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szóló nemzeti konzultációja kapcsán mondta el, hogy megyénk lakosai a jövő héten kapják meg az ezzel kapcsolatos levelet.

Részletesebben itt láthatja:
https://youtu.be/H8pzSJLT798

A helyi témáknál többek között szót ejtett a szentesi színház témájáról, egy esetleges új múzeumi kiállítóhelyről, vagy a 451-es út fejlesztéséről, illetve a csongrádi fejlesztésekről.

A cikk alatti videón a helyi témákról adott tájékoztatását láthatják, hallhatják.

Farkas Sándor időszerű térségi kérdések 2020 0708

Időszerű országos és helyi témák – ahogy a parlamenti képviselő látja(Videókkal) Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, agrárminiszterhelyettes július 8-án Szentesen, a Páterházban, országos és a választókerületét érintő aktuális témákban tartott sajtótájékoztatót. Először a járványügyi helyzet időszerű kérdéseiről, illetve az jövő évi költségvetésről mondta el véleményét. Ez utóbbinál kijelentette: az továbbra is a családvédelemre, gazdaságvédelemre épít.A kormány a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szóló nemzeti konzultációja kapcsán mondta el, hogy megyénk lakosai a jövő héten kapják meg az ezzel kapcsolatos levelet.Részletesebben itt láthatja:https://youtu.be/H8pzSJLT798A helyi témáknál többek között szót ejtett a szentesi színház témájáról, egy esetleges új múzeumi kiállítóhelyről, vagy a 451-es út fejlesztéséről, illetve a csongrádi fejlesztésekről. A cikk alatti videón a helyi témákról adott tájékoztatását láthatják, hallhatják.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. július 8., szerda

Vélemény, hozzászólás?