Kiemelt hírek Szentes

Ifjúsági horgászverseny a Kurcán

Az idei évben október 23-án először került megrendezésre az őszi gyermek és ifjúsági horgászverseny a városi szakasz versenypályáján. Az időpont választásnál az őszi telepítést vettük figyelembe, hátha nagyobb sikerélményekben lesz részük a lurkóknak.
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, horgászó emberek, álló emberek, horgászbot és vízfelület
Nagyon szép, napsütéses idő fogadta a lurkókat, akik szép nagy létszámmal jöttek el. Összesen 38 gyermek vett rész a versenyen. Óvodai kategóriában 3-an, leányoknál 6-an, alsósoknál 10 fő, felsősöknél 16-an, illetve három ifjúsági versenyző vett részt a versenyen.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szabadtéri
Reggeli megnyitó és sorsolás után minden lurkó kapott egy kiló etetőanyagot, majd dudaszóra el is kezdődött a verseny.
Verseny elején gyorsan megmutatta magát pár darab 2 nyaras ponty és több keszeg is, de utána sajnos ők is eltűntek. Horgászat közben egy kis csokival és üdítővel kedveskedtünk mindenkinek, majd szép lassan vége is lett a versenynek.
Mérlegeléskor nagyon kevesen maradtak hal nélkül, de kevés volt a kiemelkedő fogás. Így maradt is izgalom az utolsó pillanatokra is.
Ezen a versenyen nem kerültek érmek és kupák kiosztásra. Gyermek horgászat népszerűsítése, friss levegő és sikerélmények voltak a fő szempontok. Persze senki sem ment haza üres kézzel, és az első három helyezett kategóriánként utalvánnyal és horgász kiegészítőkkel gazdagodott.
Lehet, hogy egy kép erről: horgászbot és vízfelület
Az eredmények:
Óvodások:
1. Csicsai Zalán
2. Fábrik Félix
3. Nagy Kristóf Máté
Leány:
1. Serfőző Sára
2. Dékány Diána
3. Benedek Gabriella
Alsósok:
1. Pintér Szabolcs Máté
2. Nagy-Hegyi János
3. Benedikti Ádám
Felsősök:
1. Kovács Anna
2. Hatos-Szekander Vendel
3. Balogh Ádám
Ifjúsági:
1. Kiss Martin
2. Bíró Szabina
3. Benedek Bence
Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki segített, de legfőképpen a támogatóknak: Dr. Anonymus, Mesés Világ Bolt, Halász-Szabó Imre horgászboltja.
Találkozunk legközelebb a Gyermeknapi horgászversenyen!

Vélemény, hozzászólás?