Hírek Szentes

II. Tiszai party

A szentesi Tiszai partfürdőt kedvelők – Szabó Zoltán Ferenc önkormányzati képviselő irányításával, Rébeli-Szabó Tamás önkormányzati képviselő anyagi támogatásával – már második alkalommal szervezték meg közösségépítő programjukat. Augusztus 12-én az előző évihez hasonló koncepcióval, program-elemekkel tartották meg a II. Tisza strandi gasztro-és sportnap-ot.

Az alap, a halászléfőző verseny volt, hiszen az egyes csoportok, résztvevők „kapcsolódtak egy-egy bográcshoz”, persze voltak olyanok is, akik „önállóskodtak”. Ahány bogrács (11-et számoltunk), annyiképpen elkészített tiszai halászlé. Gusztusosak, finomak voltak, elkészültünk után gyorsan fogytak.

És a „körítés”: a sportot kedvelők kosárra dobó versenyen, lábtenisz partin, beton-asztalitenisz versenyen, kispályás focin mérhették össze tudásukat. A legjobban szereplők elismeréseket kaptak, de mindenkinek jutott kisebb ajándék is. A díjakat dr. Demeter Attila alpolgármester, és Szabó Zoltán adták át.

navigate_before
navigate_next

A gyerekeknek ingyen szolgáltatás volt az ugráló vár, a csillámtetoválás, a Csiga-duó koncert.

A felnőttebbeknek a Music Caffé koncert majd a retró Bandisco jelentette a kikapcsolódást – még akkor is, ha néha próbálta elvenni kedvüket az időjárás…, nem sikerült.

Hangulatosra sikerült a 2017-es Tisza parti party, így gondolja ezt  a fő szervező Szabó Zoltán Ferenc is:

 

 

Vélemény, hozzászólás?