Csongrád Kiemelt hírek

Iparkamarai iroda Csongrádon

Csongrádon is nyitott ügyfélszolgálati irodát a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK). A gazdasági önkormányzat képviselete a település központjában, a Fő utca 19-21. szám alatt várja a város és térségének vállalkozásait. A létesítményben modern körülmények között fogadják az egyre nagyobb a szervezethez forduló ügyfeleket.

A február 3-i nyitóünnepségen Bedő Tamás, a város polgármestere elmondta, több mint 3 éve fordult hozzá Horváth János, a kamara Csongrád térségi szervezetének elnöke, hogy lobbizni fog egy helyi iroda megnyitásáért. Kiemelte, nagyon örül, hogy ez megvalósult, hiszen több mint 1300 vállalkozásnak válik így könnyebbé a kamarai ügyintézés.

A gazdasági önkormányzat térségi szervezete eddig is fontos szerepet játszott a város üzleti közösségének szervezésében, de komoly feladatokat látott el a pályaorientáció területén is – emelte ki Nemesi Pál, a CSMKIK elnöke. Hozzátette: a heti 2 alkalommal nyitva tartó irodában a kamara összes szolgáltatása elérhető lesz, legyen szó akár az országosan is egyedülálló Kamarai Alapok pályázatról, a Széchenyi Kártya Program konstrukcióinak ügyintézéséről, kamarai nyilvántartásokkal kapcsolatos ügyintézésről, külkereskedelmi okmányok hitelesítéséről, békéltetős testületi kérelmekről, vagy csak akár egy kérdésről, amelynek megválaszolása segítheti a vállalkozók munkáját.

Csongrád – Átadták a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara helyi irodáját. Fotó: Majzik Attila

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?