Kiemelt hírek Szentes

Iskolák közötti barátkozás a Kosztában

A Koszta József Általános Iskola diákönkormányzata november 20-án  „Barátkozó” programot szervezett az iskola tornatermében.  Meghívta a szentesi általános iskolák képviselőit egy kis közös játékra, ismerkedésre, barátkozásra. Fontosnak tarjuk, hogy ne csak a versenyeken találkozzanak a gyerekek, és ilyenkor derüljön ki, hogy ki “Kosztás, vagy” Deákos ” – mondta Csorba Ildikó tanárnő, a szervező iskola diákönkormányzatát segítő tanára. Hozzátette: jó volna elérni, hogy attól függetlenül, ki melyik suliba jár, minél többen kedves ismerősként köszöntsék egymást.

Négy iskola, a házigazdákon kívül a Kiss Bálint Református Általános Iskola, a Klauzál Gábor Általános iskola és a Deák Ferenc Általános Iskola, főként diákönkormányzatos vezetői vettek részt a programon, amely egy látványos tornabemutatóval kezdődött.

Ezt követően helyszínen az iskolák képviselőit kissé „megkavarva” vegyes csapatokat állítottak össze, és így mérték össze tudásukat. A feladatok végrehajtása során megismerték egymást, továbbá azt, hogy ki miben tehetséges, kinek milyen fő jellemvonásai vannak – kezdeti barátságok is szövődtek.

A program végén kis ajándékot kaptak a résztvevők, illetve uzsonnázgatás közben tovább folytatódhatott a barátkozás.

Képek:

navigate_before
navigate_next

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?