Hírek Kiemelt hírek Szentes

Ismerkedő nap a Zsoldosban: versenyben a gólyák

Iskolánk, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum hagyományaihoz híven kilencedikeseink a szeptember második tanítási napját játékos ismerkedéssel töltötték.
Az idei tanévben általános iskolából érkező új diákjaink hét osztályban tanulnak: három technikumi, három szakképzési osztályban és a Dobbantó programban részt vevő csoportban.
Az ismerkedő napot egy néhol vicces, máshol komolyabb kérdéseket tartalmazó totó kitöltésével kezdték az osztályok, amelyben a lépcsőszámolástól, a tablókeresésen át számos, az iskola épületeit felderítő kérdés mellett tanáraikra és diáktársaikra vonatkozó ismeretekre is szükségük volt az ifjú
gólyáknak.
Ezt követte a „rókavadászat”, amikor is az iskolában oktatott szakmákhoz kapcsolódó kis elrejtett képecskéket kellett közösen megkeresniük és összegyűjteniük. Az ismerkedő nap utolsó
feladata egy ügyességi sorverseny volt, ahol az osztályok fizikai képességeik mellett azt is bemutathatták, hogyan tudnak szurkolni új osztálytársaiknak.
A hét versengő csapat közül a 9.C osztály emelkedett ki teljesítményével: jutalmuk az oklevél mellett egy hatalmas csokoládétorta volt.
/Polyák Zsuzsanna – angol szakos oktató/

Vélemény, hozzászólás?