Kiemelt hírek Szentes

Ismét a Virágszínvonalasabb Szentesért

Tisztelt Környezetszépítő Lakosság!

A korai a tavasznak köszönhetően egyik pillanatról a másikra virágba borultak a kertek. Mindazoknak, akik kertjeikkel szívesen büszkélkednének, Szentes Város Önkormányzata hagyományőrző módon 17. alkalommal hirdeti meg a „Virágszínvonalasabb Szentesért” városszépítő versenyt.

Az elmúlt napokban történt események miatt sokan kényszerülnek otthonukban tartózkodni. Sokan most a házuk tájékának díszítésére, zöldítésére, virágosítására szentelik az idejüket, így okozva egy kis örömet a lelküknek. Ez a tevékenység egy kis időre feledtetni tudja azt a sok-sok gondot, amellyel most szembe kell néznünk.

A saját kezük munkáját dicsérik a rendezett kertek, a sok-sok virág. Az elmúlt évekhez hasonlóan minden nehézség ellenére a lakosság városszépítő munkáját kívánja az Önkormányzat ismét nyilvánosan is elismerni.

A jelentkezni az alábbi 4 kategóriákban lehet:
– családi házas kategória /családi házak előtti közterület és a közterületről jól látható magánkerti rész/
– munkahelyi kategória /intézmények, vállalkozások /
– lakóközösségi kategória /tömbházas épületek, épület részek előtti zöldfelület/
– erkély, balkon /közterületről is jól látható legyen, pl.: balkonládák, függesztett kaspók, stb./

Minden versenyre nevezett a kertjéről, erkélyéről készített fotóit CD-re írva július 30-ig nyújthatja be a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Irodájára.

A CD borítón jól látható módon fel kell tüntetni a versenyre jelentkező nevét, címét, telefonos elérhetőségét és azt, hogy mely kategóriába szeretne jelentkezni.

Kívánunk mindenkinek jó egészséget és kertészkedést!

Vélemény, hozzászólás?