Hírek Programajánló Térség

Ismét lesz gyilkosság a Glorius vacsorán

Közkívánatra, újra interaktív színházi előadással egybekötött vacsorát rendeznek a Grand Hotel Gloriusban. 2018. február 24-én este bárki ismét megoldhat egy rejtélyes bűnügyet, miközben csodás étkeket fogyaszthat a makói négycsillagos szállodában. Az izgalmas programra jegyek még korlátozott számban kaphatók.

– Szabó Anita – Makó –

December elején fellebbentek „A kétely fátylai” a makói Grand Hotel Gloriusban. Egy gazdag iparmágnás halálának körülményeit tárták fel vállalkozó szellemű vendégek, vacsoraszínház keretében. – Ez egy teljesen újszerű kezdeményezésünk volt, korábban Makón még nem rendeztek ilyen interaktív estet. Óriási sikere volt a rendezvénynek, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, ezért elhatároztuk, hogy ismét egy rejtélyes eset felgöngyölítésére várjuk a nyomozó tanoncokat – lelkesedett Farkas Diána.

A négycsillagos szálloda sales managere elárulta, ezúttal négy bérgyilkos és két lövés okoz majd izgalmakat, amihez egy hulla és egy áruló is társul. Számtalan kérdés merül fel a bűnügy során, amelyet meg kell válaszolni a megoldás kitalálásához, és a tettes leleplezéséhez. A fordulatokban bővelkedő nyomozás során senki nem az, aminek látszik, ezért nagy szükség lesz a csapatmunkára. – A program alatt a vendégek ezúttal is detektívvé válnak és asztalonként nyomoznak. Az idővel és egymással is versenyeznek, miközben próbálják a gyilkosságot megoldani és közben pedig finom étkeket fogyasztanak – tájékoztatott az értékesítési vezető, aki most is kulináris élményeket ígért.

A chef nagyon izgalmas menüsort gondolt ki, amelynek fogásai között zajlanak majd a kihallgatások és a cselekmény felgöngyölítése, pont úgy, mint egy igazi Agatha Christie regényben.

Farkas Diána bátran ajánlja egy kellemes programként vagy meglepetésként mindenkinek ezt a lehetőséget, amely a krimi, a színház és a társasjáték kombinációja.

A február 28-i eseményre még korlátozott számban kaphatók jegyek. A „Merénylet a sárgaköves úton” programmal a megoldást ugyan még nem, de a tökéletes karácsonyi ötletet már megtalálhatjuk. Aki szeretne eredeti élményt ajándékozni szeretteinek, érdeklődjön a szálloda recepcióján.

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?