Kiemelt hírek Szentes

Ismét Szentesen járt az ’illemtan nagymestere’

Az Együtt Szentesért Egyesület a Szentesi Művelődési Központtal közösen ismét Szentesre „hívta” Görög Ibolyát, protokollszakértőt, főiskolai docenst, aki október 11-én a Megyeháza Konferencia és Kulturális központ dísztermében tartott előadást.
Van, akinek nem kell különösebb reklám, elég, ha ennyit mondunk: Görög Ibolya Szentesen tart előadást, máris megtelik a terem – a mostani vendég ebbe a körbe tartozik.
Aki eljött erre a programra, az ezúttal (is) kivételes esti feltöltődést, igazi energiabombát kapott! Ismeretterjesztés volt az előadás fókuszában, elképesztően sok humorral fűszerezve, a tanulás és szórakozás együttes élményét adva a közönségnek.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „ONLINE PROTOKOLL Görög Ibolya C. főiskolai docens www.gprotokoll.hu”
Mivel egye éve még, aki csak tehette otthonról dolgozott, tanult, ezért a home-office világa által, a protokoll világában hozott új szabályokat, a videokonferenciák és online előadások megkövetelte protokollt foglalta össze a szakértő. A járvány egyebek mellett felülírta a találkozáskor szokásos kézfogást, puszit is. De akkor hogy is legyen a kapcsolatfelvétel, hogyan lehet hitelesnek maradni otthonról a kisszobából?
Az előadás ezekre és más, kapcsolódó kérdésekre adott hiteles választ – a már megszokott „görögibolyás” stílusban.
Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember, álló emberek és belső tér

Vélemény, hozzászólás?