Kiemelt hírek Sport Szentes

Itt a strandbirkózó szezon – szentesi sikerekkel is

Kezdetét vette Strandbirkózó Országos Bajnoki Sorozat, melynek első állomását július 2-án Soltvadkerten, Vadkerti Tó és Strandfürdőn rendezték meg.
A rendező Soltvadkerti T.E. Szakosztály kiváló helyszínt biztosított és remek szervezéssel fogadta a sportolókat. A dr. Papp László Birkózó Sportegyesületet 3 versenyző és 1 bíró képviselte.
Barna Milán a döntőig menetelt, ahová három győztes meccsel jutott el, sajnos a döntő nem sikerült, de így is egy remek második helyezést ért el Milán!
Barna László szerénysége ellenére igazi harcos módjára küzdött, öt mérkőzéséből 3 meccset nyert és 2 meccsen kikapott. Edzője nagyon büszke volt rá, mert igen kemény ellenfeleket győzött le.
A soltvadkertiek egy nem mindennapi éremmel rukkoltak elő, ami annyira megtetszett Mazula Eriknek (is), hogy a nyílt kategóriába benevezett, és több sporttársa örömére bronzérmes lett!
Az egyesület tagja Vajda Szebasztián, mint bíró vette ki részét a csapatmunkában.
Az egykori szentesi birkózó, Bogyó Benedek harmadik lett, ezúttal szarvasi színekben.
Gratulálunk mindenkinek!
A sorozat következő állomás: július 24. Siófok Plázs, 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. majd jön a döntő, augusztus 27. Lupa Beach, Budakalász.

Vélemény, hozzászólás?