Hírek Kiemelt hírek Programajánló Szentes

Íz-utazás a szentesi strandon

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület és a Szentesi Sport- és Üdülőközpont Kft – a Zöldág hagyományőrző Egyesülettel kiegészülve – idén nyáron is nagy szeretettel vár minden kedves érdeklődőt közös szervezésű nyári programjaira.
Ezzel kapcsolatban június 16-án a medencék mellett tájékoztatták a sajtó képviselőit a szervezők, melynek során néhány lényeges dologra felhívták a figyelmet.
Először is az időpontok:
+ Június 26. 14 és 18 óra között
+ július 10. 14 és 18 óra között
+ július 31. 14 és 18 óra között
+ augusztus 20. 14 és 18 óra között
A helyszín a Szentesi Sport- és Üdülőközpont Kft strandsétánya.
A programok összefoglalóan az ’Íz-utazás’ elnevezést kapták, hiszen minden alkalommal a szentesi és környékbeli „ízművesek” közreműködésével tartanak ínyenc kóstolókat. Ezeket a térségbeli kézművesek által készített termékek vására, valamint sokszínű kézműves foglalkozás egészíti ki.
Az ide látogatók – tablók segítségével – megismerkedhetnek a térség civil szervezeteinek munkájával, ezen keresztül pedig magával a Csongrád-Csanád megye északi részén található, gazdag látnivalót kínáló várossal, Szentessel.
A rendezvények a strand területén lesznek, ezért ezekre belépőt kell váltani, ami viszont számos fürdő-szolgáltatás igénybevételét teszi lehetővé.
Emellett az ’Íz-utazáson’ 200 forintos támogatójegy vásárlását kérik a látogatóktól, amiért az egyes standokon kóstolgathatnak, kedvezményekhez jutnak, továbbá helyi témájú képeslapot, illetve sorsolási jegyet kapnak. Az utóbbival részt vehetnek azon a napi soroláson, ahol még további kisebb ajándékokat nyerhetnek, valamint részt vehetnek az augusztus 20-án tartandó óriás-ajándékkosár és 5 családi strandbelépő sorsolásán.
Kellemes kikapcsolódást, örömteli nyarat kívánva várják vendégeiket a szervezők.

Vélemény, hozzászólás?