Hírek Kiemelt hírek Szentes

Játszóház a Kosztában

A Koszta József Általános Iskola már évek óta megrendezi a Balambér Napokat, melynek keretében igyekeznek az érdeklődő szülőknek minél alaposabban és sokrétűbben bemutatni az intézményükben folyó képzést, az oktató-nevelőmunka néha apróságnak tűnő részleteit is.

A sorozat keretében voltak már nyílt órák a szülőknek, kézműves foglalkozás az óvodáskorú gyermekeknek, és március 9-én tartották meg  a Balambér Játszónapot, melynek során az iskola iránt érdeklődő ovisok kipróbálhatták ügyességüket a nemrég felújított tornateremben.

Balambér Napok -Játszóház a Kosztában

Játszóház a Kosztában(Képmelléklettel)A Koszta József Általános Iskola már évek óta megrendezi a Balambér Napokat, melynek keretében igyekeznek az érdeklődő szülőknek minél alaposabban és sokrétűbben bemutatni az intézményükben folyó képzést, az oktató-nevelőmunka néha apróságnak tűnő részleteit is.A sorozat keretében voltak már nyílt órák a szülőknek, kézműves foglalkozás az óvodáskorú gyermekeknek, és március 9-én tartották meg a Balambér Játszónapot, melynek során az iskola iránt érdeklődő ovisok kipróbálhatták ügyességüket a nemrég felújított tornateremben. Lehetett tornászni, ügyességi pályán végighaladni, tornaszereket „lógni”, de aki szellemi tevékenységre vágyott az kreatív foglalkozáson különböző figurákat, ajándékokat készíthetett.Amíg a gyermekek élvezték a mozgás, a játék örömeit, a pedagógusok a gyermekeiket elkísérő szülőknek adtak felvilágosítást az iskolai tevékenységekről, a beiratkozás körülményeiről, feltételeiről, időpontjáról.Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1922882744449540 A sorozat következő állomásán az ovisok március 13-án, 8:45-10:30- ig a 2-3. órában nyílt órán vehetnek részt az elsősök között.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. március 9.

 

Lehetett tornászni, ügyességi pályán végighaladni, tornaszereket „lógni”, de aki szellemi tevékenységre vágyott az kreatív foglalkozáson különböző figurákat, ajándékokat készíthetett.

 

Amíg a gyermekek élvezték a mozgás, a játék örömeit, a pedagógusok a gyermekeiket elkísérő szülőknek adtak felvilágosítást az iskolai tevékenységekről, a beiratkozás körülményeiről, feltételeiről, időpontjáról.

 

A sorozat következő állomásán az ovisok március 13-án, a 3. órában, 9.30-tól, nyílt órán vehetnek részt az elsősök között.

 

Vélemény, hozzászólás?