Kiemelt hírek Sport Szentes

Jó hangulatú ovis foci kupa a Klauzálban

„Apró lábak nagy bajnoksága” elnevezéssel teremlabdarúgó tornát rendezett az ovisoknak a Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola. A fordulós ”bajnokságra” három óvoda nevezett – négy csapattal. A sorozat novemberben kezdődött, a döntőt február 6-án rendezték meg az iskola tornatermében.

Az utolsó fordulót ünnepélyes körülmények között rendezték meg a szervezők.  Némethy László, az iskola volt tanulója, aki több NB I-es labdarúgócsapatban is játszott, az MTK színeiben magyar bajnoki címet is szerzett élménybeszámolót tartott  az iskola könyvtárában. Beszélt az „apró focistáknak” a játékos pályafutásáról, valamint a jelenlegi edzői tevékenységéről.

Ezt követően ünnepélyes bevonulással kezdődtek a mérkőzések, ezt a linket letöltve megtekintheti:

https://www.facebook.com/szentesigyors/videos/950305312026943/

Ezután több mint egy órán keresztül folyamatosan ment a foci – minden csapat játszott minden csapattal. Jó hangulatú, sokmozgásos, esetenként szép gólokkal tűzdelt meccseket lát hatott a (szülőkből álló) közönség.

Végül a bajnoki címet az Apponyi téri óvoda egyes számú csapata nyerte meg, a legsportszerűbb csapat címet a Százszorszép óvoda, a legtechnikásabb csapatnak járó kupát a Csicsergő óvoda kapta, a legfürgébb csapat elismerésben az Apponyi téri óvoda kettes számú együttese részesült.

Az érmeket, illetve a sportdíjakat Némethy László, az ajándékokat Őze Tímea, az iskola igazgatóhelyettese adta át.

 

Vélemény, hozzászólás?