Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

Jó játék – tisztes vereség

Hazai pályán, február 9-én játszotta a Szentesi Kosárlabda Klub az NB II. Keleti csoportjában a 15. fordulóbeli mérkőzését. Izgalmas és változatos összecsapáson – a vereség ellenére – jól helytálltak:

Szentesi KK – Szolnoki Olaj KK 67:81 (21:17, 14:20, 19:23, 13:21)

A szentesi kezdő: Vujadinovic 14, Gémes 8, Visinka 2, Blaskovics 2, Milenkovic 38, csere: Antal 1, Dawud 0, Marossy 0, Bodzsár 0, Varga 2

A Szolnok nemzetközi szintű együttesének a „második” csapata is   esélyesként érkezett a dr. Papp László Városi Sportcsarnokba, de a hazai gárda igyekezett minden megtenni egy nagyobb arányú vereség elkerülése érdekében. Ez nem csak, hogy sikerült, de az első két negyedben még teljesen egyenlő ellenfélnek bizonyultak. A játék második felében azonban érvényesült a papírforma, fizikailag is jobban bírta a megyeszékhely csapata, a cserelehetősége is jóval bővebb volt.

 

 

Az viszont már az utóbbi két mérkőzésen is jól látszott, hogy az új edzővel, a néhány új játékossal, a megmaradt játékosok új szemléletével, Milenkovic és Vujadinovics ponterős játékával egy nagyon jó kosárlabda csapat van kialakulóban Szentesen.

 

A következő fordulóban, február 18-án egy újabb erős ellenfele lesz a Kurtca-parti gárdának: a DEAC II. otthonába látogatnak.

 

 

Vélemény, hozzászólás?