Hírek Kiemelt hírek Szentes

Jó szakmával könnyebb – gyorsan elhelyezkedtek a Zsoldos végzős eladói

Az idei tanévben a 14 fő végzős eladó-tanuló sikeres vizsgát tett a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikumában, ennek köszönhetően többen azonnal állásajánlatot is kaptak. Most két fiatal munkábaállását mutatjuk be.
Gődér Viktória jeles eredménnyel végzett a Zsoldosban, majd a csongrádi Csabi Cukrászdába jelentkezett. A kedves, előzékeny, vevőcentrikus fiatal eladónak a próbanap után azonnal munkát is ajánlottak az üzletben, amit ő el is fogadott. Viki a munka mellett sem hagyja abba a tanulást, azt tervezi, hogy beiratkozik a Zsoldos esti, érettségire felkészítő osztályába.
Ollai Fanni szintén jeles eredménnyel végzett eladóként idén, a szentesi szakképző intézményben. A hároméves képzés alatt a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. szentesi boltjában teljesítette kötelező gyakorlatait. A gyakorlat során teljesített munkájával, továbbá elméleti és gyakorlati tudásával elégedettek voltak, így állást kínáltak neki
Fanni nagyon szeret eladóként dolgozni, de gondol a jövőjére is. Ezért esti tagozaton ő is érettségit szeretne szerezni a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum-ban.

Vélemény, hozzászólás?