Hírek Térség

A Jobbik bemutatta parlamenti jelöltjét

A Jobbik Magyarországért Mozgalom július 19-én Szentesen, a Horváth Mihály utcai cukrászdában sajtótájékoztató keretében bemutatta a 2018-as országgyűlési választás, Csongrád megyei 3. számú választókerületi képviselő-jelöltjét.

Toroczkai László, a Jobbik alelnöke azonnal a lényeggel kezdte: a döntően a megye északi részét magába foglaló választókerületben a Jobbik képviselőjelöltje Szabó Zoltán Ferenc, szentesi politikus.

Ezután beszélt pártja álláspontjáról a jövő évi választásokat illetően, majd bemutatta a jelölt közéleti pályáját. Összegezve: a Jobbik kormányváltásra készül. Szabó Zoltán Ferenc megfelelő politikai tapasztalattal rendelkezik: két ciklusban önkormányzati, egy ciklusban megyei közgyűlési képviselőként dolgozott, és megfelelő társadalmi ismeretei vannak, széleskörű kapcsolatokat épített ki, jó programmal rendelkezik.

Ezután Szabó Zoltán Ferenc vázolta elképzeléseit. Ezek között Szentest illetően – egyebek  mellett – említette, hogy megoldani kívánja a Szentes-Csongrád közötti 451-es út kerékpáros részének problémáját; vannak javaslatai a Szentest (is) érintő jelentős elvándorlás megfékezésére;  a Kurca-parti városban a nyugodtság és a tovább javuló közbiztonság érzését szeretné erősíteni; a munkalehetőségeket szeretné bővíteni, ezzel összefüggésben a bérek alakulásával kíván foglalkozni.

A jelöltet arról kérdeztük: megválasztása esetén mi lesz az eddigi funkcióinak (helyi és megyei képviselő, a Kinizsi SZITE elnöke stb.) sorsa?:

 

Vélemény, hozzászólás?