Hírek Kiemelt hírek Szentes

Jól halad a kárpátaljai játszótér ügye

Milyen az igazi Kárpátalja?-címmel tartott előadást Bocskay István a Sikerképzés trénere. Már évek óta jár a határon túli területre tréningeket tartani, így jól meg (ki)ismerhette az ott lakó embereket. Ezért gondolta úgy, hogy segíteni próbál a Kárpátaljai embereken.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és álló
Előadásának megtartását (szeptember 23-án) is ez a segítőszándék vezérelte: Szernye településgyermekeinek (és lakóinak) szeretne egy korszerű játszótér anyagi forrásait megteremteni.
Előadásában részletesen mesélt az északkeleti szomszédunknál átélt tapasztalatairól, az ottani körülményekről, és az emberek egymásközti kapcsolatairól, életviteléről.
Azt is megtudtuk, hogy az utóbbi hetekben sokan érdeklődtek a kezdeményezésről, többen vállalnák a kárpátaljai utazást is, a jótékonysági ügyet pedig (magánszemélyek és cégek is) támogatásra méltónak tartják. Ennek megfelelően jól érzékelhető a pozitív hozzáállás, ezt rövidesen nyilvánosságra lehet azt is hozni, hogy összeállt az összeg, (és mennyi) megvalósulhat a kárpátaljai játszótér.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és álló

Vélemény, hozzászólás?