Hírek Kiemelt hírek Szentes

Jól sikerült a Boros pályaválasztási szülői tájékoztatója

Nagy érdeklődés mutatkozott a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Szentesi Boros Sámuel Technikum tájékoztatója iránt, melyet november 18-án tartottak a pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákok és szüleik számára.
A találkozóhoz a járványhelyzetre tekintettel online is lehetett csatlakozni. Az videó az iskola Facebook-oldalán az alábbi linken is megtekinthető: https://fb.watch/9BIsfWuqeR/
A rendezvényen Somosné Puskás Krisztina intézményvezető üdvözölte a résztvevőket, majd bemutatta az 5 éves technikumi képzés előnyeit. Ezt követően a leendő 9-es osztályok osztályfőnökei ismertették szakterületeiket: Szatmári József (9.a.) a Közlekedés és szállítmányozás ágazatot, illetve jelen ágazaton belül a Logisztikai technikus szakma képzését, Bartuczné Józsa Anikó (9.b.) a Gazdálkodás és menedzsment-, míg Farkas Annamária (9.c.) az Egészségügy ágazatot mutatta be az érdeklődők számára.
Lehet, hogy egy kép erről: 13 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „SAMUEL € TECHNIKUM GORS BANTS HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum 2022/2023-as tanév OZS PRSN szülÅi, beiratkozási tájékoztató”
Az osztályfőnökök után az oktatók nyújtottak információt a képzési kínálatról. Felvázolták, milyen szakmai tantárgyakkal találkoznak a gyerekek, illetve tájékoztatást adtak arról is, hogy a képzés elvégzése után milyen lehetőségekkel rendelkeznek a diákok, legyen szó akár a munkaerőpiacról, akár a továbbtanulásról.
Az iskola ezúton is köszöni minden kedves résztvevő érdeklődését és sok sikert kíván a pályaválasztáshoz!
(A címlapon: az elmúlt évi Boros-díjasok.)

Vélemény, hozzászólás?