Kiemelt hírek Sport Szentes

Jól sikerült országos bajnokság a hékédi gyakorló téren

A Honvéd Rákóczi Sportegyesület, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred és Szentes Önkormányzata július 20-án rendezte meg a Weekend Warriors Terepakadályfutó Sprint Országos Bajnokságot, valamint a Katonai, Rendvédelmi és Open futamát Szentesen, Hékédi katonai gyakorlótéren.

Az országos eseményt Szirbik Imre polgármester és Antal László ezredes, a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnoka nyitotta meg.

Az 1560 méter hosszú távon 23 akadály elemet helyeztek el, ebből 6 a Terepakadályfutó Szövetség által előírt minősített akadály, a többi a katonai akadálypálya elemei, valamint a műszaki ezred feladataihoz illeszkedő akadályok (pl. ponton elemen átmászás, nem robbanó műszaki
zár leküzdése vagy horgonyhúzás) voltak.

Összesen 153 versenyző teljesítette a távot. Jól szerepeltek a szentesi Rákóczi SE versenyzői, a cikk alatti videóban erről is beszél Szabó István, az egyesület elnöke.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2914074425330362

Weekend Warriors Terepakádályfutó Sprint OB

Jól sikerült országos bajnokság a hékédi gyakorló téren(Képmelléklettel)A Honvéd Rákóczi Sportegyesület, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred és Szentes Önkormányzata július 20-án rendezte meg a Weekend Warriors Terepakádályfutó Sprint Országos Bajnokságot, valamint a Katonai, Rendvédelmi és Open futamát Szentesen, Hékédi katonai gyakorlótéren.Az országos eseményt Szirbik Imre polgármester és Antal László ezredes, a 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnoka nyitotta meg.Az 1560 méter hosszú távon 23 akadály elemet helyeztek el, ebből 6 a Terepakadályfutó Szövetség által előírt minősített akadály, a többi a katonai akadálypálya elemei, valamint a műszaki ezred feladataihoz illeszkedő akadályok (pl. ponton elemen átmászás, nem robbanó műszakizár leküzdése vagy horgonyhúzás) voltak.Összesen 153 versenyző teljesítette a távot. Jól szerepeltek a szentesi Rákóczi SE versenyzői, a cikk alatti videóban erről is beszél Szabó István, az egyesület elnöke.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2914074425330362

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. július 20., szombat

Vélemény, hozzászólás?