Kiemelt hírek Szentes

Jubileumi kiállítást rendezett a Kapocs

A Szentesi Kapocs Kistérségi Kulturális Egyesület „Rokonlelkek II.” címmel jubileumi kiállítást rendezett november 16-án  a Szentesi Városi Könyvtárban.

A tárlaton az egyesülethez tartozó kézműves- és amatőr-művész tagok állították ki alkotásaikat.

A kiállítást Almási Jánosné, a jelenleg 35 tagú egyesület elnöke nyitotta meg. Beszélt az eltelt 10 év munkájáról, az egyesület és a könyvtár között kialakult kiváló kapcsolatról.

A tárlatról szólva kiemelte, az önmegvalósítás fontosságát, az alkotás szeretetének tükröződését. Az alkotás: felszabadult játék, miközben a művel örömet szerzünk másoknak – mondta.

A megnyitón közreműködött Szemerédi Endréné (vers) és Nyíri Dánielné (ének)

Nyíri Dánielné

Jubileumi kiállítást rendezett a KapocsA Szentesi Kapocs Kistérségi Kulturális Egyesület „Rokonlelkek II.” címmel jubileumi kiállítást rendezett november 16-án a Szentesi Városi Könyvtárban. A tárlaton az egyesülethez tartozó kézműves- és amatőrművész tagok állították ki alkotásaikat. A kiállítást Almási Jánosné, a jelenleg 35 tagú egyesület elnöke nyitotta meg. Beszélt az eltelt 10 év munkájáról, az egyesület és a könyvtár között kialakult kiváló kapcsolatról.A tárlatról szólva kiemelte, az önmegvalósítás fontosságát, az alkotás szeretetének tükröződését. Az alkotás: felszabadult játék, miközben a művel örömet szerzünk másoknak – mondta. A megnyitón közreműködött Szemerédi Endréné (vers) és Nyíri Dánielné (ének).A megjelenteket, illetve a jubiláló egyesületet köszöntötte Szirbik Imre polgármester is. A kiállításdecember 6-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2364756670262143

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. november 17., szombat

A megjelenteket, illetve a jubiláló egyesületet köszöntötte Szirbik Imre polgármester is.

A kiállítás december 6-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?