Kiemelt hírek Szentes

Jutalom a szociális ágazatban dolgozóknak, ajándék a gondozottaknak

A Szentes Városi Önkormányzat a karácsonyi ünnepeket megelőző napokon gondolt a szociális ágazatban gondozottakra, és az ott dolgozókra.
December 16-án a helyi szociális intézményekhez Szabó Zoltán Ferenc polgármester és Agócs Lászlóné, a Szociális Bizottság elnöke személyesen vitte el az ajándékokat, amely tartós élelmiszereket és édességeket (is) tartalmazott.
A Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonnál erről a témáról tájékoztatták a sajtó képviselőit is. Elhangzott, hogy az önkormányzat az idősek otthona lakói mellett ajándékot kaptak az önkormányzati Bölcsőde (új ágynemű garnitúra), Gondozási Központ, a Hajléktalan Szálló (hét napon keresztül ingyenes meleg ebéd), és a Családsegítő Központ ellátottjai is.
Szabó Zoltán Ferenc megköszönte a szociális ágazatban dolgozók áldozatos munkáját és bejelentette, hogy az önkormányzat, a Szociális Bizottsággal egyetértésben, egyenként bruttó 150 ezer forint jutalmat ítélt meg valamennyi, ebben az ágazatban dolgozó személynek. A város vezetője hozzátette: tisztában vele, hogy többet érdemelnének a szociális munkások, de az idén ennyi lehetőségük van.
Az eseményen jelenlévő Török Jánosné, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Szentesi csoportjának elnöke a kamara Elismerő Oklevelét, és ajándékát adta át Zoltai Zsuzsának, aki hat éve dolgozik a Parkerdő Idősek Otthonában, jelenleg részlegvezető ápolónő.
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, álló emberek, fa, növény és túra/szabadtéri

Vélemény, hozzászólás?