Kiemelt hírek Szentes

Kacsaúsztatás a Kurcán – 100 000.-Ft-ot nyert a Mátéffy óvoda

A Szentesi Ifjúsági Ház melletti Ifjúsági Parkban május 28-án rendezte meg a Hungerit Zrt. a Gyermeknapi Kacsaúsztatást és az Aszfalt-rajzversenyét.

A helyi óvodák kedvezően fogadták a meghívást, közel 500 ovis érkezett a programra. Elsőként a kacsák úsztatását oldották meg a gyerekek: mindenki kapott egy gumikacsát, azt kellett az Ifjúsági Ház mögötti hídról a vízbe dobni, és pár méteren keresztül „úsztatni”.

 

 

A kacsákat később a Szentesi Gerecz Elemér Horgászegyesület segítségével kihorgászták, és a kacsákra írt számok alapján 30 ajándékot sorsoltak ki a gyerekek között.

 

 

Az aszfalt-rajzversenyen 20 óvodai csoport vett részt, és a versenyt meghirdető céggel kapcsolatos témákat rajzoltak – zsírkrétákkal. A rajzok közül a három legjobbat – sorrend megállapítása nélkül – kiválasztották, és a készítő csoportot ajándékcsomaggal díjazták. Ezek az óvodák: Szent Anna – , Damjanich utcai- és az Apponyi téri óvoda.

A rendezvény főnyereménye pedig 100.000. Ft volt, amelyet a résztvevő óvodák között sorsolt ki az egyik óvodás kislány: egy kis medencéből húzott ki egy kacsát, amelynek aljáról a nyertes óvoda nevét Kóbor Klaudia, a Hungerit Zrt. marketing menedzsere olvasta fel: a Mátéffy utcai Óvoda – tehát ők nyerték a százezer forintot.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?