Kiemelt hírek Szentes

Kalácssütés és ajándékosztás a Mikulás előszobájában

A Szentesi Önkormányzat és a Szentesi Művelődési Központ közös szervezésében december 2-án, az Ifjúsági Házban rendezték meg a Mikulás előszobája elnevezésű programot.

A már hagyományosnak számító, és a gyermekeknek és szüleiknek is kellemes kikapcsolódást nyújtó program elején a családok közösen készítették és sütötték a szegvári ’fonottas’ kalácsot, és persze közösen el is fogyasztották már ott a helyszínen. A szomjukat teával oltották, majd siettek a színházi produkciót megtekinteni.

A Portéka színpad előadásában a Decemberi csillagok bábjátékot láthatták, melyben megidézték a Mikulás és a Karácsony ünnepét. Az Adventi koszorú egy-egy gyertyájának meggyújtásakor kedves, meghitt, sőt humoros jelenetekkel köszöntötték a szeretet legszebb ünnepeit.

 

Aki pedig előre készült erre a programra, az kaphatott az “élő” Mikulástól ajándékot. Vagyis, aki előzetesen – írásban – elküldte kívánságát a Mikulásnak, az ajándékkal mehetett haza. Voltak, akik játékokat kértek, mások bowling belépőt, vagy tűzoltó autót kaptak (a helyszínen csak játékautót, de később az igazira felülhetnek). Az idén csak (kb.) tíz kérést juttattak el a Mikuláshoz, azt viszont teljesítette is – ebben az esetben a „küldötte”: Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

Zárásképpen még egy mesefilmet levetítettek a gyerekeknek, de előtte még egy rohammal „bevették” a kalácssütő finom, illatos készítményét.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3308395492564918

 

Kalácssütés és ajándékosztás a Mikulás előszobájában

Kalácssütés és ajándékosztás a Mikulás előszobájában(Képmelléklettel)A Szentesi Önkormányzat és a Szentesi Művelődési Központ közös szervezésében december 2-án, az Ifjúsági Házban rendezték meg a Mikulás előszobája elnevezésű programot. A már hagyományosnak számító, és a gyermekeknek és szüleiknek is kellemes kikapcsolódást nyújtó program elején a családok közösen készítették és sütötték a szegvári ’fonottas’ kalácsot, és persze közösen el is fogyasztották már ott a helyszínen. A szomjukat teával oltották, majd siettek a színházi produkciót megtekinteni. A Portéka színpad előadásában a Decemberi csillagok bábjátékot láthatták, melyben megidézték a Mikulás és a Karácsony ünnepét. Az Adventi koszorú egy-egy gyertyájának meggyújtásakor kedves, meghitt, sőt humoros jelenetekkel köszöntötték a szeretet legszebb ünnepeit. Aki pedig előre készült erre a programra, az kaphatott az "élő" Mikulástól ajándékot. Vagyis, aki előzetesen – írásban – elküldte kívánságát a Mikulásnak, az ajándékkal mehetett haza. Voltak, akik játékokat kértek, mások bowling belépőt, vagy tűzoltó autót kaptak (a helyszínen csak játékautót, de később az igazira felülhetnek). Az idén csak (kb.) tíz kérést juttattak el a Mikuláshoz, azt viszont teljesítette is – ebben az esetben a „küldötte”: Szabó Zoltán Ferenc polgármester. Zárásképpen még egymesefilmet levetítettek a gyerekeknek, de előtte még egy rohammal „bevették” a kalácssütő finom, illatos készítményét. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3308395492564918

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. december 2., hétfő

Vélemény, hozzászólás?