Hírek Kiemelt hírek Szentes

Karácsony a zeneiskolában

A Szentesi Lajtha László Alapfokú Művészetei Iskola december 21-én rendezte meg a Karácsonyi Növendék-hangversenyét az intézmény koncerttermében. A termet zsúfolásig megtöltő közönség összesen 15  -jobbnál jobb – produkciót láthatott.

Fellépett a Margaréta citerazenekar, a növendék Vonószenekar, a növendék klarinét együttes, az Énektanszak kamara együttese és az Ifjúsági Fúvószenekar.

Szólóban Csonka Zsoltot, Losonczi Bencét, Staberecz Ádámot, Tóth Rozáliát, Tomcsányi Pétert, Kertész Abigélt, Barna Csengét, Bubor Sárit, Megyeri Nikolettet, Balogh Vandát, Nagyiván Jázmint, Vajda Csabát, Urbancsok Kristófot, Köves Grétát, Bajusz H. Zoét és Kiss Viktóriát láthatta, hallhatta a közönség.

A, tanítványával együtt szerepelt Takács Gabriella, Körösparti Ágnes, Andor Csilla, a Vonószenekar vezetőjeként Szunyogh Gabriella, a Margaréta citerazenekarral Mélykútiné Németh Kornélia, az Ifjúsági Fúvózenekart Pakó Attila vezényelte.

A végig karácsonyi hangulatot indukáló koncertet egy nagy közös éneklés zárta, melybe a valamennyi fellépő mellett a közönség is bekapcsolódott:

A műsort Kocsis Györgyi tanárnő konferálta.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

Vélemény, hozzászólás?