Hírek Kiemelt hírek Szentes

Kerítés-kiállítás a központban

A Kapocs Egyesület az idén nyáron is megrendezte a (6 éve) hagyományos nyári alkotó táborát, és az azt követő (4 éve) hagyományos kerítés-kiállítását a városközpontban, az Erzsébet téren.
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek, gyalogló emberek, utca és fa
A tábort ebben az esztendőben a klimatizált HACS iroda (Nagy Ferenc utca) termeiben tartották meg, ahol naponta 12-15 alkotó jelent meg, és ezúttal az üvegfestéssel, valamint az olaj technika fortélyaival ismerkedtek, illetve kicserélték az alkotás folyamén szerzett tapasztalataikat.
Nem érhető el leírás a fényképhez.
Összesen 27-en vették ki részüket a tábor munkájából, az utolsó napon a kutyamenhelyre látogattak ki, ismerkedtek az ottani viszonyokkal és természetesen témát kerestek a következő műveikhez.
A július 8-án megrendezett kerítés-kiállításon 24 alkotó mutatta be munkáját, főként azokat, melyek a tábor ideje alatt készültek.
Az Erzsébet tér Kossut utcai frontján közlekedők közül többen is megálltak, gyönyörködtek a szép festményekben, kézimunkákban, egyéb termékekben. Persze voltak olyanok is, akik éppen azért vették arra útirányukat, hogy láthassák a rögtönzött tárlatot.

 

Vélemény, hozzászólás?