Kiemelt hírek Szentes

Kerítés-kiállítás az Erzsébet téren

A Szentes kistérségi Kapocs Egyesület képzőművészettel foglalkozó tagjai augusztus 29-én Szentesen, egy utcai tárlaton mutatták be alkotásaikat. Az idén második, a tavalyival együtt viszont már harmadik alkalommal vállalták, hogy a járókelők megtekintsék munkáikat, és azonnali véleményt formáljanak.

A 16 alkotó sokszínű műfajt és technikát képvisel, így az Erzsébet tér míves vaskerítésén elhelyezett művek gazdag látványt, a figyelmes nézőnek izgalmas kép-élményt jelentettek. A tárlatlátogatók találkozhattak festményekkel, nemezelt munkákkal, foltvarrott alkotásokkal, tűzzománc képekkel.

A kiállítók:Török Katalin, Vinczéné Keller Teri, Andrikó Istvánné, K. Szabóné Licsicsányi Rózsa, Kőrösi Árpád, Vecseri Lászlóné Vas Rózsa, Aratóné Novák Ildikó, Takács Lászlóné, Sipos Mária, Botos Erzsébet, Almási Jánosné, Bodáné Nagy Judit, Jozó Mária, Török Imréné, Kiss Gabriella, Sinkó Magdolna, Kéveszkiné Pintér Katalin.

Voltak, akik direkt ezért jöttek el a térre, mások munkából hazamenet álltak meg néhány percre, megint mások csak éppen arra járva lehettek részesei a hangulatos, látványos (rögtönzött) bemutatónak.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3019479564789847

Vélemény, hozzászólás?