Kiemelt hírek Szentes

Kész a szentesi Sportszálló

Ha pontosabban szeretnék fogalmazni, az így hangzana: már fogad vendégeket a szentesi Pusztai László Sporttelepen (Kinizsi Klubházban) található Sportszálló. Azért csak részben igaz a cím, mert már most vannak elképzelések a továbblépésre. A Sportszálló tetőteraszát is korszerűsíteni szeretnék, a napelemes rendszer kiépítését tervezik, és még sorolhatnánk.

A Sportszálló 8 szobája elkészült, összesen (pótágyakkal) 19 vendéget tudnak fogadni. A létesítményt június 25-én mutatta be Rakk László, a Sportszállót (is) működtető Sportközpont igazgatója Szabó Zoltán Ferencnek, Szentes város polgármesterének, ahová meghívták a sajtó képviselőit is.

Az új szálláslehetőség lényegében ez év első felében készült el, megteremtve, kihasználva azt, hogy a járványügyi kényszerhelyzet miatt kevesebb munkájuk volt a helyi építőipari szakembereknek, így mindkét „fél jól járt”. A kivitelezésben sokat vállaltak a Sportközpont dolgozói – ez a rendelkezésre álló anyagi források takarékos felhasználását tette lehetővé.

Összesen mintegy 14 millió forintba került a beruházás, döntően önkormányzati, kisebb részben intézményi költségvetésből biztosítva.

Gyakorlatilag már lehet foglalni szobákat, egyelőre a Szentesi Sportközpont telefonszámán. A világos, tematikusan (egy- egy sportágat választva) berendezett, egyszerű szobákat elsősorban sportolóknak ajánlják, és már van érdeklődés – tudtuk meg Rakk Lászlótól.

Jelenleg teszt üzemmódban működtetik a szállót, hogy minél inkább a vendégektől szerzett tapasztalatok alapján működjön a továbbiakban az intézmény – tette hozzá.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester a szálló látogatása kapcsán szerzett tapasztalatait, és más ide vonatkozó információkat a videó megtekintésével ismerheti meg.

A Szentesi Sporszállóról – Szabó Zoltán Ferenc

Kész a szentesi Sportszálló(Képmelléklettel)Ha pontosabban szeretnék fogalmazni, az így hangzana: már fogad vendégeket a szentesi Pusztai László Sporttelepen (Kinizsi Klubházban) található Sportszálló. Azért csak részben igaz a cím, mert már most vannak elképzelések a továbblépésre. A Sportszálló tetőteraszát is korszerűsíteni szeretnék, a napelemes rendszer kiépítését tervezik, és még sorolhatnánk. A Sportszálló 8 szobája elkészült, összesen (pótágyakkal) 19 vendéget tudnak fogadni. A létesítményt június 25-én mutatta be Rakk László, a Sportszállót (is) működtető Sportközpont igazgatója Szabó Zoltán Ferencnek, Szentes város polgármesterének, ahová meghívták a sajtó képviselőit is.Az új szálláslehetőség lényegében ez év első felében készült el, megteremtve, kihasználva azt, hogy a járványügyi kényszerhelyzet miatt kevesebb munkájuk volt a helyi építőipari szakembereknek, így mindkét „fél jól járt”. A kivitelezésben sokat vállaltak a Sportközpont dolgozói – ez a rendelkezésre álló anyagi források takarékos felhasználását tette lehetővé.Összesen mintegy 14 millió forintba került a beruházás, döntően önkormányzati, kisebb részben intézményi költségvetésből biztosítva. Gyakorlatilag már lehet foglalni szobákat, egyelőre a Szentesi Sportközpont telefonszámán. A világos, tematikusan (egy- egy sportágat választva) berendezett, egyszerű szobákat elsősorban sportolóknak ajánlják, és már van érdeklődés – tudtuk meg Rakk Lászlótól. Jelenleg teszt üzemmódban működtetik a szállót, hogy minél inkább a vendégektől szerzett tapasztalatok alapján működjön a továbbiakban az intézmény – tette hozzá. Szabó Zoltán Ferenc polgármester a szálló látogatása kapcsán szerzett tapaszataltait, és más ide vonatkozó információkat a videó megtekintésével ismerheti meg.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4016894401715020

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. június 25., csütörtök

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4016894401715020

Vélemény, hozzászólás?