Kiemelt hírek Szentes

Készülődés az ünnepi hangulatra

A Szentesi Önkormányzat november 29-én sajtótájékoztatót tartott a decemberi programokról a Petőfi Caféban.

Szirbik Imre polgármester bevezetőjében elmondta: örül annak, hogy munkatársai sokszínű programokat állítottak össze az év utolsó napjaira. Természetesen mind ezek központjában az adventi rendezvények állnak, de számos kulturális, jótékonysági és más események is bővítik a szerteágazó kínálatot.

Ombódi Csilla, a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány elnöke a Presser Gábor-Ruzsa Magdi koncertre hívta fel a figyelmet. Az esemény részben jótékonysági célokat szolgál, talán ezért is, már csak korlátozott számban kaphatók jegyek, a szentesiek a Babilon könyvesboltban még vásárolhatnak. A belépők helyre szólóak, az árakat a fővárosi szervezőcég állapította meg – hangzott el információként.

Torday Henrietta, Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal   kommunikációs és marketing referense beszélt a „Mikulás szobája Szentesen” programról, majd elmondta, hogy a szentesi kórház Sürgősségi osztályára felnőtt férfi és női ruhákat gyűjt a hivatal Kabinet Irodája. Ugyancsak ők, mesekönyveket is gyűjtenek december 3-ig, melyeket rászoruló gyerekeknek kívánnak eljuttatni. A felajánlásokat a  Közös Önkormányzati Hivatal  210-es számú irodájában várják.

 

 

Vélemény, hozzászólás?