Hírek Kiemelt hírek Szentes

Két autónyi adomány a Boros diákjaitól

A HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum 10 osztálya gyűjtést szervezett a Mogyoró Menedék számára, amelyet december 16-án a helyszínen adtak át.
Berekháton, a Szegvári úton található kutyamenhelyen jelenleg 130 kutyát gondoznak, napi 70 kg kutyatáppal és egyéb eledellel etetik őket. Sok gond az állatvédelemmel, sok kutyát elhagynak gazdáik, ezért folyamatosan „telt házzal dolgozunk” – mondta Kovács Ildikó, a menhely ügyvezetője.
Egész évben sok támogatást kapnak, de így karácsonytájékán megnő az adományozási kedv – tette hozzá. Például Ausztriából Prémium kutyatápot, minőségi kutyaeledeleket kaptak éppen ezen a napon. (Megjegyezte: személyre szólóan is küldtek egy-egy kutyának ajándékcsomagot.) Viszont nagyon örül a technikum fiataljai ajándékának, mert látszott rajtuk a felelősségérzet, az állatok szeretete.
A közgazdasági és egészségügyi középiskola fiataljai egy héten át gyűjtötték adományaikat, és (két kis-teherautóval) zsákszámra hoztak kutyatápot (860 kg.), kutyaszalámit, (300) konzervet, jutalom falatkákat, játékot, kutya-ruhát, takarót és egyebeket.
A Mogyoró Menedék kollektívája ezúton is köszöni a felajánlásokat, és mindenkinek kellemes ünnepeket kívánnak.

Vélemény, hozzászólás?