Kiemelt hírek Sport Szentes

KETRECHARC GÁLAEST SZENTESEN

Információink szerint idén májusban, 21 bátor páros húz majd kesztyűt és néz egymással farkasszemet az első Szentesi KETRECHARC GÁLÁN, eddig még soha nem látott módon.

A szervezők elárulták, hogy a gálán a kevert harcművészetek mellett két másik igen népszerű közönségszórakoztató sportág mérkőzései is szerepet kapnak a 3×3 perces menetidőkben.

Ez a rendezvény Szentesen igazi csemegének számít, mivel városunk több mint fél évszázados küzdősport múltra tekinthet vissza. (Lásd: Ökölvívás, Vasutas F.C. Birkózás, Kyokushin Karate, Judo…)

A 21 párharc néhány résztvevőiről megtudtuk, hogy képviselőik egykori ökölvívók, kick-boxosok, birkózok, K1 harcosok, Erős emberek (más néven “Strong Manek”), kempósok, karatésok, cselgáncsosok, jiu-jitsusok, és jelenlegi amatőrök.

Harcosok az ország minden részéből érkeznek.

A szervezők szerint mindenképpen telt-házas rendezvény várható, nagyon egyedi (szombati) programnak nézünk elébe, amit végre nem a televízión keresztül, hanem egyenesen élőben láthatunk itt Szentesen.

Hozzá tették: kiemelkedően fontosnak tartják a helyi és a környékbeli küzdősportolók részvételét, így máris megerősítették, hogy az IMMORTALS HSE és a SZENTESI TC SE versenyzői is elfogadták a meghívást.

A gálára csak elővételes jegyvásárlással lehet majd bejutni, amelyek 2.000 és 8.000 forint közötti árakon kerülnek értékesítésre.

A szervezők már most jelzik, hogy a gála területére 12 éven aluli személyek nem léphetnek be. A 18 éven aluli fiatalkorú személyek csak szülői felügyelettel vagy nagykorú felügyelete mellett léphetnek be.

Bővebb információk hamarosan…..

Vélemény, hozzászólás?